Buidatge de pisos Sant Esteve Sesrovires

¿Ha de buidar la seva casa a

Sant Esteve Sesrovires?

Buidatge econòmic de pisos a Sant Esteve Sesrovires i voltants. Recollida de mobles, neteja i pintura. Servei professional garantit.

Treballs de buidatge de inmobles

En la nostra empresa de buidatge de pisos a Sant Esteve Sesrovires som absolutament sent conscients de el impacte de la contaminació en el nostre ecosistema. Per això treballem amb la idea de conservar el medi ambient i el nostre entorn vital.

Hem sorgit com una companyia de buidatges de inmobles amb un propòsit clar: reciclar els restes, deixalles i restes generades per les mudances residencials que realitzem en tota Catalunya.

Així, contribuïm a reduir la pol·lució i a minimitzar el seu impacte en la biosfera. No es preocupi per desfer-se dels mobles o bé objectes que ja no necessita, nosaltres ens ocupem de tot, fins i tot de apartaments buits, guardis, locals, cellers i garatges.

Si està pensant en tot quant ja no necessita, o en els mobles vells i on deixar-los, el ajudarem a afanyar el procés de buidatge i recollida, pensant en la seva màxima comoditat.

Un servei ràpid, econòmic i professional que inclou els nostres serveis de neteja i desinfecció en la zona, si és necessari, no dubti a contactar-nos! Sol·liciti el seu pressupost sense compromís, estarem encantats de assistir-li.

Serveis de buidatge

Recollida de mobles i retirada d’escombraries les 24 hores del dia. Operem els 365 dies de l’any, inclosos els dies festius, donant als nostres clients del servei un servei professional i un tracte excel·lent. Garantim un resultat eficient, net i ràpid, cuidant sempre i en tot moment els detalls perquè vostè no hagi de preocupar-se.

Certs dels nostres serveis addicionals: Entre els nostres serveis de buidatge trobarà:
Pintura i neteja. Buidatge, evacuació, retirada o bé reordenació urgents.
Desinfecció en casos especials. Buidatge de habitatges i locals privats o ben comercials.
Neteja després de un incendi. Buidatge de magatzems i naus industrials.
Restauració de sòls en mal estat. Buidatge de guardis i garatges.
Trasllat de mobles i altres possessions. Retirada de mobles i altres efectes personals després del buidatge.
Neteja d’edificis en cas de síndrome de Diògenes.
Neteja i desinfecció amb ozó.

Probabilitat de recollida gratis de mobles i residus

Som sent conscients de el impacte mediambiental que suposa desfer-se de grans quantitats de mobles, morralla, electrodomèstics i residus. D’aquí ve que, amb la nostra activitat contribuïm a la protecció de l’espai vital i ens adaptem al 100 per cent a la seva situació i, si és necessari, desmuntem els mobles en exactament la mateixa casa i els portem al punt de recollida.

En el cas dels materials reciclables, es dipositen en abocadors autoritzats per al seu adequat reciclatge i reutilització. Els restes perilloses, com els enderrocs de la construcció, poden ser difícils de transportar i inclusivament perillosos de manejar. En conseqüència, ens ocupem d’ella de manera professional i la dipositem en el Punt Verd establert per el municipi.

En general, les cases o bé els locals que es netegen no estan en les millors condicions, i quan es traslladen els mobles i els diferents objectes, poden deixar indicis de brutícia i pols. D’aquí ve que, quan és necessari, netegem la zona afectada.

De totes aquestes opcions, el buidatge pot ser un servei gratuït, sempre que compleixi una condició: que el valor dels mobles i electrodomèstics compensi el servei. Al llarg de la visita preliminar, li farem saber si això és possible, i després els mobles seran retirats en un termini de 24 hores.


Serveis de neteja de cases a Sant Esteve Sesrovires

Possiblement durant la recollida i retirada dels mobles i efectes personals, la zona queda descurada, aquesta situació és bastant normal. Després de el nostre treball, la propietat o bé zona ha de quedar en perfecte estat. Per això oferim un servei de neteja d’alta qualitat, veloç i eficaç.
Ens acomodem a les dates i condicions acordades per a assegurar una volta al servei immediata.Treballem tant amb particulars com amb petites, mitjanes i grans empreses.
Neteja de tota mena d’immobles i situacions:

 • Residencies privats: Casas i pisos.
 • Grans superfícies i locals.
 • Manteniment de la comunitat de veïns.
 • Tractaments de sòls de diversos materials, catifes i altres superfícies.
 • Desallotjament, evacuació forçosa o situacions de catàstrofe.

Serveis de neteja en casos singulars

En el cas singular dels residencies en les que ha viscut una persona amb síndrome de Diògenes, o bé dels habitatges contaminades amb microorganismes nocius, ha de efectuar-se una neteja a fons abans de reallotjar als membres de la família o als inquilins. Efectuem neteges intensives especialitzades, amb la màxima discreció i un tracte professional d’alta qualitat.

Aquestes llars exageradament bruts poden estar infectats amb milers de virus i bacteris bastant difícils de eliminar. En aquests casos, no n’hi ha prou amb endreçar la zona, sinó es requereix una desinfecció i descontaminació completes. En aquests casos, l’ozó és el mètode més adequat per a higienitzar la zona perjudicada.

Neteja amb ozó

La neteja amb ozó va néixer de la innovació tecnològica dels mètodes de desinfecció en les indústries alimentàries i els hospitals amb un alt flux de persones portadores de virus i bacteris contagiosos o nocives. Els estudis efectuats en els últims anys han provat que la desinfecció de les nostres llars amb ozó millora la nostra qualitat de vida perquè l’ozó mata totes les bacteris de la llar, ajudant a reduir el risc de malalties.

L’ozó actua sobre el metabolisme de les cèl·lules bacterianes, trencant i alterant el seu metabolisme. Les molècules d’ozó es fan càrrec de destruir la membrana cel·lular dels bacteris; una vegada destruïdes, els bacteris perden la seva forma i acaben destruint-se. Una vegada completat aquest procés, l’ozó es transforma en oxigen, sense deixar cap resto perjudicial per a nosaltres o bé el medi ambient.

La metodologia usada pel sistema d’ozonització es basa en el bombament d’ozó en forma de gas a l’interior de la sala o bé zona a tractar mitjançant descàrregues en el temps. Aquest sistema permet una desinfecció completa de gèrmens nocius, microorganismes, virus o fongs. Aquests microorganismes poden transmetre malalties i inclusivament ser responsables de les males olors en les nostres llars.

La neteja amb ozó se centra en la eliminació de contaminants com :

 • La floridura i la seva olor de les parets de fusta, catifes, moquetes i mobles amb humitat.
 • Olors orgàniques procedents de animals familiars, aliments en descomposició i altres elements orgànics.
 • El fum del foc o del tabac.
 • Fum i vapors químics en garatges o magatzems.

La neteja amb ozó és convenient per a dormitoris, cuines, banys i totes les zones de la casa, ja que els seus efectes no són perjudicials per a la salut.

Aquest mètode de neteja és adequat per a llars, escoles, residències de jubilats i hotels. Comptem amb les millors empreses del sector i els seus professionals. Per a més informació o per a sol·licitar un pressupost, posi’s en contacte amb nosaltres.

Què recollim o bé retirem durant la neteja dels apartaments

recollida electrodoméstics

Recollida d’electrodomèstics i aparells electrònics

Electrodomèstics grans i petits inservibles, com a rentadores i *frigos. Recollida d’equips electrònics per al seu reciclatge en punts verds pròxims a la seva casa, oficina o ben local.

recollida de residusRecollida i desinfecció de restes

Recollim els restes en bosses per a portar-los al Punt Verd més pròxim. Si els restes no estan embutxacats, recollim i separem els objectes de valor. Neteja de la zona i desinfecció completa de la casa o bé els locals.

recollida de runaRetirada de enderrocs

Les catàstrofes, com les inundacions, els incendis o bé les enfonsis, poden deixar un habitatge o propietat en mal estat. El desenrunament resultant pot ser perillós per a les persones que no estan qualificades per a la labor. Retirarem les restes i els portarem al lloc de tractament convenient.

recollida de ferrallaRetirada de morralla

Retirada de ferralla de magatzems, garatges o ben locals tant per a particulars com per a empreses. Traslladem la morralla i ens assegurem de reciclar-la i reutilitzar-la.

recollida de mobiliari

Recollida de mobles i efectes personals

Mobles vells o en mal estat, en el cas de mobles grans els desmuntem per a facilitar el seu reciclatge. Si aquests articles superen el valor de la mudança, aquesta és plenament gratis.

recollida de roba

Retirada de tèxtils

Roba vella, catifes grans, cortines i roba de llit. Lliurem la roba no empleada en el lloc convenient per a la seva reutilització o bé a organitzacions benèfiques per a donar-la als necessitats.

¿En quin moment es necessita un buidatge?

Les circumstàncies en les quals es necessita un buidatge poden ser variades, i en la major part dels casos es precisa personal qualificat per a efectuar-ho. Triar EcoServcios significa posar-se a càrrec de una companyia professional, amb solucions ràpides i eficaces i amb valors centrats en la preservació del nostre entorn.

Els casos en els quals pot precisar el nostre servei de buidatge són els pròxims:

Buidatge en cas de síndrome de Diògenes.

Les persones que sofreixen la síndrome de Diògenes es caracteritzen per la falta de higiene, tant personal com de la casa en la qual viuen, i tendeixen a amuntegar compulsivament tot gènere de residus, que poden anar des de les escombraries fins a simples materials inútils. Aquesta acumulació crea una gran quantitat de brutícia i bacteris que poden afectar tant l’individu com a la seva llar.
En aquests casos difícils:

 • Buidem l’espai afectat.
 • Seleccionem els articles que requereixen ser emmagatzemats.
 • Neteja i desinfecció completa de la zona
 • Si és precís, realitzem petites reparacions o bé pintures per a restaurar el habitatge per al seu ús o lloguer.

Tots aquests serveis es poden complementar amb el servei de recollida i retirada de mobles o escombraries del habitatge. Si desitja més informació o un pressupost, posi’s en contacte amb nosaltres.

Buidar en casos de desnonaments.

Desallotjament de locals comercials i residències particulars que queden fora de empro per desnonament. Renovació de habitatges buides a través de la neteja i la pintura de manera ràpida i eficient, perquè pugui tornar a les instal·lacions en qüestió de dies.

Buidar els apartaments quan els vells inquilins marxen.

En els casos en els quals un inquilí precedent hagi deixat en el habitatge de lloguer objectes o bé mobles que no precisa, netejarem absolutament el residencia d’aquests objectes amb l’opció de netejar la zona.

Si els articles compensen el buidatge, es farà de manera gratuïta.

Buidatge de locals.

En el cas de la mudança d’un local comercial, ens encarreguem de buidar i retirar el moblatge i els equips electrònics que desitgi emportar-se al nou local. El moblatge en mal estat es traslladarà al assetjo de tractament convenient per a la zona dels locals.

Buidatge del habitatge per obres o reformes.

Probablement hagi de retirar els mobles de la seva casa ja abans de fer qualsevol obra de construcció o bé renovació. En conseqüència, recollirem els mobles i altres articles i els traslladarem a un magatzem o bé al lloc que més li convingui. Una vegada acabat el treball, li ho lliurarem a la seva casa.

D’altra banda, si la seva casa ja ha estat remodelada i necessita buidar-la per a suprimir les restes creades per l’obra, ens encarreguem de el buidatge sense que hagi de fer-ho.

En qualsevol cas, aquests serveis poden completar-se amb la neteja de la casa.


Buidatge de pisos Barcelona

recollida electrodoméstics
Buidatge de pisos a Barcelona Buidatge econòmic de pisos a Barcelona i voltants. Recollida de mobles, neteja i pintura. Servei ...
Llegir més

Buidatge de pisos L’Hospitalet de Llobregat

recollida electrodoméstics
Buidatge de vivendes a L'Hospitalet de Llobregat Buidatge econòmic de pisos a L'Hospitalet de Llobregat i voltants. Recollida de mobles, ...
Llegir més

Buidatge de pisos Terrassa

recollida electrodoméstics
¿Quan val buidar un pis a Terrassa? Buidatge econòmic de pisos a Terrassa i limítrofs. Recollida de mobles, neteja i ...
Llegir més

Buidatge de pisos Badalona

recollida electrodoméstics
Buidatge de vivendes a Badalona Buidatge econòmic de pisos a Badalona i voltants. Recollida de mobles, neteja i pintura. Servei ...
Llegir més

Buidatge de pisos Sabadell

recollida electrodoméstics
¿Ha de buidar la seva casa a Sabadell? Buidatge econòmic de pisos a Sabadell i limítrofs. Recollida de mobles, neteja ...
Llegir més

Buidatge de pisos Mataró

recollida electrodoméstics
Buidatge de pisos a Mataró Buidatge econòmic de pisos a Mataró i voltants. Recollida de mobles, neteja i pintura. Servei ...
Llegir més

Buidatge de pisos Santa Coloma de Gramenet

recollida electrodoméstics
¿Quan val buidar un pis a Santa Coloma de Gramenet? Buidatge econòmic de pisos a Santa Coloma de Gramenet i ...
Llegir més

Buidatge de pisos Cornellà de Llobregat

recollida electrodoméstics
¿Quan val buidar un pis a Cornellà de Llobregat? Buidatge econòmic de pisos a Cornellà de Llobregat i voltants. Recollida ...
Llegir més

Buidatge de pisos Sant Boi de Llobregat

recollida electrodoméstics
Serveis de buidatge de pisos y cases a Sant Boi de Llobregat Buidatge econòmic de pisos a Sant Boi de ...
Llegir més

Buidatge de pisos Sant Cugat del Vallès

recollida electrodoméstics
Serveis de buidatge de pisos y cases a Sant Cugat del Vallès Buidatge econòmic de pisos a Sant Cugat del ...
Llegir més

Buidatge de pisos Manresa

recollida electrodoméstics
¿Quan val buidar un pis a Manresa? Buidatge econòmic de pisos a Manresa i voltants. Recollida de mobles, neteja i ...
Llegir més

Buidatge de pisos Rubí

recollida electrodoméstics
Buidatge de vivendes a Rubí Buidatge econòmic de pisos a Rubí i limítrofs. Recollida de mobles, neteja i pintura. Servei ...
Llegir més

Buidatge de pisos Vilanova i la Geltrú

recollida electrodoméstics
Serveis de buidatge de pisos y cases a Vilanova i la Geltrú Buidatge econòmic de pisos a Vilanova i la ...
Llegir més

6 comentarios en “Buidatge de pisos Sant Esteve Sesrovires”

 1. Positius: Professionalitat, Puntualitat
  Absolutament recomanable.Bon tracte , efectius i ràpids, compleixen amb el que afirmen.En un matí ho han deixat llest.

 2. Positius: Qualitat, Capacitat de contestació, Professionalitat, Puntualitat, Valor
  Tot el servei perfecte. Els nois es van preocupar per complir el servei que necessitava. Molt aconsellable aquesta empresa en Badalona. Moltes gràcies.

 3. Brigida Calleja

  Treball veloç i efectiu en Barcelona, destacant la seva actuació davant qualsevol inconvenient que es pugui presentar en el instant del buidatge del pis. Són summament atents i cordials. Altament recomanables.

 4. Maribel Bolaños

  Molt aconsellable, tracte molt professional i agradable. Han estat molt puntuals i rápids! Un treball excepcional.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio
Scroll to Top