Buidatge de pisos Llinars del Vallès

Buidatge de pisos a Llinars del Vallès

Buidatge econòmic de pisos a Llinars del Vallès i voltants. Recollida de mobles, neteja i pintura. Servei professional garantit.

Empresa de buidatge de vivendes

En la nostra empresa de buidatge de pisos a Llinars del Vallès som de manera plena sent conscients de el impacte de la contaminació en el nostre ecosistema. Per això treballem amb la idea de conservar el medi ambient i el nostre entorn vital.

Hem sorgit com una companyia de buidatges residencials amb un objectiu clar: reciclar els enderrocs, deixalles i residus generades per les mudances residencials que realitzem en tota Catalunya.

D’aquesta manera, contribuïm a reduir la contaminació i a minimitzar el seu impacte en la biosfera. No es preocupi per desfer-se dels mobles o objectes que ja no necessita, nosaltres ens ocupem de tot, fins i tot de pisos buits, guardis, locals, cellers i garatges.

Si està pensant en tot quant ja no necessita, o bé en els mobles vells i on deixar-los, el ajudarem a afanyar el procés de buidatge i recollida, pensant en la seva màxima comoditat.

Un servei veloç, econòmic i professional que inclou els nostres serveis de neteja i desinfecció en la zona, si és precís, no dubti a contactar-nos! Sol·liciti el seu pressupost sense compromís, estarem encantats de ajudar-lo.

Treballs de buidar

Recollida de mobles i retirada d’escombraries les 24 hores del dia. Operem els 365 dies de l’any, inclosos els dies festius, proporcionant als nostres clients un servei professional i un tracte genial. Garantim un resultat eficient, net i veloç, cuidant sempre i en tot moment els detalls perquè no hagi de preocupar-se.

Certs dels nostres serveis addicionals: Entre els nostres serveis de buidatge trobarà:
Pintura i neteja. Buidatge, evacuació, retirada o bé reordenació urgents.
Desinfecció en casos singulars. Buidatge de habitatges i locals privats o ben comercials.
Neteja després de un incendi. Buidatge de magatzems i naus industrials.
Restauració de sòls en mal estat. Buidatge de guardis i garatges.
Trasllat de mobles i altres possessions. Retirada de mobles i altres efectes personals després del buidatge.
Neteja d’edificis en cas de síndrome de Diògenes.
Neteja i desinfecció amb ozó.

Possible recollida gratuïta de mobles i residus

Som conscients de el impacte mediambiental que suposa desfer-se de grans quantitats de mobles, ferralla, electrodomèstics i residus. D’aquí ve que, amb la nostra activitat contribuïm a la protecció de l’espai vital i ens emmotllem al 100 per cent a la seva situació i, si és necessari, desmuntem els mobles en exactament la mateixa casa i els portem al punt de recollida.

En el cas dels materials reciclables, es dipositen en abocadors autoritzats per al seu adequat reciclatge i reutilització. Els residus perilloses, com els enderrocs de la construcció, poden ser difícils de transportar i inclusivament perillosos de manejar. En conseqüència, ens ocupem d’ella de manera professional i la dipositem en el Punt Verd establert per el municipi.

Generalment, les cases o bé els locals que es netegen no estan en les millors condicions, i quan es traslladen els mobles i els diversos objectes, poden deixar indicis de brutícia i pols. Per això, quan és necessari, netegem la zona afectada.

De totes aquestes opcions, el buidatge pot ser un servei gratuït, sempre que compleixi una condició: que el valor dels mobles i electrodomèstics compensi el servei. Durant la visita preliminar, li farem saber si això és possible, i després els mobles seran retirats en un termini de 24 hores.


Serveis de neteja de cases a Llinars del Vallès

És possible que durant la recollida i retirada dels mobles i efectes personals, la zona queda descurada, aquesta situació és bastant normal. Després de el nostre treball, la propietat o bé zona ha de quedar en perfecte estat. D’aquí ve que oferim un servei de neteja d’alta qualitat, ràpid i eficaç.
Ens acomodem a les dates i condicions acordades per a garantir una volta al servei immediata.Treballem tant amb particulars com amb petites, mitjanes i grans empreses.
Neteja de tota mena d’immobles i situacions:

 • Habitatges privats: Casas i apartaments.
 • Grans superfícies i locals.
 • Manteniment de la comunitat de veïns.
 • Tractaments de sòls de diferents materials, catifes i altres superfícies.
 • Desallotjament, evacuació forçosa o bé situacions de catàstrofe.

Serveis de neteja en casos especials

En el cas especial dels residencies en les que ha viscut una persona amb síndrome de Diògenes, o bé dels residències contaminades amb microorganismes nocius, ha de realitzar-se una neteja a fons ja abans de reubicar als membres de la família o bé als inquilins. Realitzem neteges intensives especialitzades, amb la màxima discreció i un tracte professional d’alta qualitat.

Aquestes llars extremadament bruts poden estar infectats amb milers i milers de virus i bacteris difícils de erradicar. En aquests casos, no n’hi ha prou amb endreçar la zona, sinó es requereix una desinfecció i descontaminació completes. En aquests casos, l’ozó és el procediment més convenient per a higienitzar la zona afectada.

Desinfecció amb ozó

La neteja amb ozó va néixer de la innovació tecnològica dels mètodes de desinfecció en les indústries alimentàries i els centres de salut amb un alt flux de persones portadores de virus i bacteris contagiosos o nocives. Els estudis efectuats en els últims temps han demostrat que la desinfecció de les nostres llars amb ozó millora la nostra qualitat de vida perquè l’ozó mata totes les bacteris de la llar, ajudant a reduir el risc de malalties.

L’ozó actua sobre el metabolisme de les cèl·lules bacterianes, trencant i alterant el seu metabolisme. Les molècules d’ozó s’encarreguen de destruir la membrana cel·lular dels bacteris; una vegada destruïdes, els bacteris perden la seva forma i acaben destruint-se. Una vegada completat aquest procés, l’ozó es converteix en oxigen, sense deixar cap resto perjudicial per a nosaltres o bé el medi ambient.

La metodologia usada pel sistema d’ozonització es fonamenta en el bombament d’ozó en forma de gas a l’interior de la sala o bé zona a tractar a través de descàrregues en el temps. Aquest sistema permet una desinfecció completa de gèrmens nocius, microorganismes, virus o bé fongs. Aquests microorganismes poden transmetre malalties i inclusivament ser responsables de les males olors en les nostres llars.

La neteja amb ozó se centra en la supressió de contaminants com :

 • La floridura i la seva fragància de les parets de fusta, catifes, moquetes i mobles amb humitat.
 • Olors orgàniques provinents de animals domèstics, aliments en descomposició i altres elements orgànics.
 • El fum del foc o bé del tabac.
 • Fum i vapors químics en garatges o bé guardis.

La neteja amb ozó és adequada per a dormitoris, cuines, banys i totes i cadascuna de les zones de la casa, en tant que els seus efectes no són perjudicials per a la salut.

Aquest procediment de neteja és convenient per a llars, escoles, residències de jubilats i hotels. Comptem amb les millors empreses del camp i els seus professionals. Per a més informació o bé per a sol·licitar un pressupost, posi’s en contacte amb nosaltres.

Què recollim o retirem al llarg de la neteja dels pisos

recollida electrodoméstics

Recollida d’electrodomèstics i aparells electrònics

Electrodomèstics grans i petits inútils, com a rentadores i frigorífics. Recollida d’equips electrònics per al seu reciclatge en punts verds pròxims a la seva casa, oficina o local.

recollida de residusRecollida i desinfecció de residus

Recollim els residus en bosses per a portar-los al Punt Verd més pròxim. Si els residus no estan embutxacats, recollim i apartem els objectes de valor. Neteja de la zona i desinfecció completa de la casa o bé els locals.

recollida de runaRetirada de restes

Les catàstrofes, com les inundacions, els incendis o les ensulsiades, poden deixar un residencia o propietat en mal estat. El desenrunament resultant pot ser perillós per a les persones que no estan qualificades per a la labor. Retirarem les restes i els portarem al lloc de tractament convenient.

recollida de ferrallaRetirada de ferralla

Retirada de ferralla de magatzems, garatges o ben locals tant per a particulars com per a empreses. Traslladem la ferralla i ens assegurem de reciclar-la i reutilitzar-la.

recollida de mobiliari

Recollida de mobles i efectes personals

Mobles vells o bé en mal estat, en el cas de mobles grans els desmuntem per a facilitar el seu reciclatge. Si aquests articles superen el valor de la mudança, aquesta és absolutament gratuïta.

recollida de roba

Retirada de tèxtils

Roba vella, catifes grans, cortines i roba de llit. Lliurem la roba no utilitzada en el lloc convenient per a la seva reutilització o a organitzacions benèfiques per a donar-la als necessitats.

En quins casos es necessari buidar una vivenda

Les circumstàncies en les quals es precisa un buidatge poden ser variades, i en la major part dels casos es necessita personal qualificat per a efectuar-ho. Triar EcoServcios significa posar-se a càrrec de una companyia professional, amb solucions ràpides i eficaces i amb valors centrats en la preservació del nostre ambienti.

Els casos en els quals pot precisar el nostre servei de buidatge són els pròxims:

Buidatge en cas de síndrome de Diògenes.

Les persones que sofreixen la síndrome de Diògenes s’identifiquen per la manca de higiene, tant personal com de la casa en la qual viuen, i tendeixen a amuntegar compulsivament tot tipus de restes, que poden anar des de les escombraries fins a simples materials inútils. Aquesta acumulació crea una gran quantitat de brutícia i bacteris que poden afectar tant l’individu com a la seva llar.
En aquests casos difícils:

 • Buidem l’espai afectat.
 • Triem els articles que requereixen ser guardats.
 • Neteja i desinfecció completa de la zona
 • Si és necessari, realitzem petites reparacions o pintures per a restaurar el habitatge per al seu empro o lloguer.

Tots aquests serveis es poden complementar amb el servei de recollida i retirada de mobles o escombraries del residencia. Si desitja més informació o bé un pressupost, posi’s en contacte amb nosaltres.

Buidar en casos de desnonaments.

Desallotjament de locals i residències particulars que queden fora de empro per desnonament. Renovació de habitatges buides a través de la neteja i la pintura de manera veloç i eficaç, a fi que pugui tornar a les instal·lacions en qüestió de dies.

Buidar els pisos quan els antics inquilins es van.

En els casos en els quals un inquilí precedent hagi deixat en el habitatge de lloguer objectes o mobles que no necessita, netejarem absolutament el habitatge d’aquests objectes amb l’opció de endreçar la zona.

Si els articles compensen el buidatge, es farà de manera gratuïta.

Buidatge de locals comercials.

En el cas de la mudança d’un local, ens ocupem de buidar i retirar el mobiliari i els equips electrònics que desitgi emportar-se al nou local. El moblatge en mal estat es traslladarà al assetjo de tractament convenient per a la zona dels locals.

Buidatge del residencia per obres o reformes.

Probablement ha de retirar els mobles de la seva casa abans de realitzar qualsevol obra de construcció o renovació. Per tant, recollirem els mobles i altres articles i els traslladarem a un magatzem o bé al assetjo que més li convingui. Una vegada acabat el treball, li ho lliurarem a la seva casa.

D’altra banda, si la seva casa ja ha estat remodelada i necessita buidar-la per a eliminar les restes creades per l’obra, ens ocupem de el buidatge sense que vostè hagi de fer-ho.

En qualsevol cas, aquests serveis poden completar-se amb la neteja de la casa.


Buidatge de pisos Barcelona

recollida electrodoméstics
Buidatge de pisos a Barcelona Buidatge econòmic de pisos a Barcelona i voltants. Recollida de mobles, neteja i pintura. Servei ...
Llegir més

Buidatge de pisos L’Hospitalet de Llobregat

recollida electrodoméstics
Buidatge de vivendes a L'Hospitalet de Llobregat Buidatge econòmic de pisos a L'Hospitalet de Llobregat i voltants. Recollida de mobles, ...
Llegir més

Buidatge de pisos Terrassa

recollida electrodoméstics
¿Quan val buidar un pis a Terrassa? Buidatge econòmic de pisos a Terrassa i limítrofs. Recollida de mobles, neteja i ...
Llegir més

Buidatge de pisos Badalona

recollida electrodoméstics
Buidatge de vivendes a Badalona Buidatge econòmic de pisos a Badalona i voltants. Recollida de mobles, neteja i pintura. Servei ...
Llegir més

Buidatge de pisos Sabadell

recollida electrodoméstics
¿Ha de buidar la seva casa a Sabadell? Buidatge econòmic de pisos a Sabadell i limítrofs. Recollida de mobles, neteja ...
Llegir més

Buidatge de pisos Mataró

recollida electrodoméstics
Buidatge de pisos a Mataró Buidatge econòmic de pisos a Mataró i voltants. Recollida de mobles, neteja i pintura. Servei ...
Llegir més

Buidatge de pisos Santa Coloma de Gramenet

recollida electrodoméstics
¿Quan val buidar un pis a Santa Coloma de Gramenet? Buidatge econòmic de pisos a Santa Coloma de Gramenet i ...
Llegir més

Buidatge de pisos Cornellà de Llobregat

recollida electrodoméstics
¿Quan val buidar un pis a Cornellà de Llobregat? Buidatge econòmic de pisos a Cornellà de Llobregat i voltants. Recollida ...
Llegir més

Buidatge de pisos Sant Boi de Llobregat

recollida electrodoméstics
Serveis de buidatge de pisos y cases a Sant Boi de Llobregat Buidatge econòmic de pisos a Sant Boi de ...
Llegir més

Buidatge de pisos Sant Cugat del Vallès

recollida electrodoméstics
Serveis de buidatge de pisos y cases a Sant Cugat del Vallès Buidatge econòmic de pisos a Sant Cugat del ...
Llegir més

Buidatge de pisos Manresa

recollida electrodoméstics
¿Quan val buidar un pis a Manresa? Buidatge econòmic de pisos a Manresa i voltants. Recollida de mobles, neteja i ...
Llegir més

Buidatge de pisos Rubí

recollida electrodoméstics
Buidatge de vivendes a Rubí Buidatge econòmic de pisos a Rubí i limítrofs. Recollida de mobles, neteja i pintura. Servei ...
Llegir més

Buidatge de pisos Vilanova i la Geltrú

recollida electrodoméstics
Serveis de buidatge de pisos y cases a Vilanova i la Geltrú Buidatge econòmic de pisos a Vilanova i la ...
Llegir més

6 comentarios en “Buidatge de pisos Llinars del Vallès”

 1. Jacinta Gómez

  Positius: Professionalitat, Puntualitat
  Completament recomanable.Bon tracte , efectius i ràpids, compleixen amb el que diuen.En un matí ho han deixat llest.

 2. Mónica Rovira

  Positius: Professionalitat, Puntualitat
  Absolutament recomanable.Bon tracte , efectius i ràpids, compleixen amb el que afirmen.En un matí ho han deixat llest.

 3. Positius: Professionalitat
  Genial servei. El millor pressupost. Van buidar el meu pis en una hora, sense ocasionar danys a la propietat. A més molt amables i professionals.

 4. Davinia Galiano

  Molt aconsellable, tracte molt professional i agradable. Han estat molt puntuals i rápids! Un treball excepcional.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio
Scroll to Top